Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu
Yeşilkent Mahallesi 1040. Sokak No2 Bozüyük/BİLECİK

VİZYON

Vizyonumuz: MEB Okul Öncesi Eğitim Programı dahilinde çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan programlarımızla, çocukları sanatsal etkinliklere önem veren, kültürel değerlerinin farkında, çevresine duyarlı, özbakım becerileri gelişmiş, sorumluluklarının bilincinde çocuklar olarak yetiştirmek. Bunu yaparken de aileleri de eğitimimizin içine katarak bölgemizde okul öncesi eğitimde örnek bir okul olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz: İlçemizdeki okul öncesi eğitim talebini karşılarken, Okul Öncesi Eğitimin İlke ve Amaçları doğrultusunda başarılı, idealist, yaratıcı, çalışkan nesillerin temelini oluşturmaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır. Aynı zamanda beslenme dostu okuldur. Okulum temiz belgesi almaya hak kazanmış ve bahçem nefesim projesi için hazırlıklar devam etmektedir.
Öğretim Şekli :İkili eğitim öğretim yapılmaktadır.

İkili eğitim öğretim yapılmaktadır.

Sabah Grubu 08:00-13:00 Öğle Grubu 13:00-18:00

Doğalgaz kaloriferli